چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
يکشنبه ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
کد خبر: ۹۶۷۵۷

حقوق دورکاران چگونه محاسبه می‌شود؟ | توضیح رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور

حقوق دورکاران چگونه محاسبه می‌شود؟ | توضیح رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه دورکاری طبق مصوبه سال ۱۳۸۹ همچنان برقرار است، گفت: دور کاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.

 

علاالدین رفیع‌زاده با اشاره به آخرین وضعیت آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور گفت: ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش‌و پرورش به پایان رسیده و حتی دو روز نیز برای آن تمدید شد.

وی با اشاره به آغاز ثبت‌نام سایر دستگاه‌ها افزود: آزمون استخدامی مربوط به ۱۵ دستگاه اجرایی دیگر از روز گذشته آغاز شده و تا ۲۰ تیرماه ادامه دارد. از جمله مهم‌ترین مجوزهای صادرشده مربوط به وزارت بهداشت و ۱۴ دستگاه دیگر است که ثبت‌نام آن‌ها نیز در همین بازه زمانی انجام می‌شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی در خصوص زمان برگزاری آزمون‌ها اظهار کرد: در صورت نبود مشکل خاص، آزمون استخدامی وزارت آموزش‌وپرورش در دهه اول مردادماه برگزار خواهد شد. همچنین آزمون سایر دستگاه‌های اجرایی نیز به دلیل حجم بالای داوطلبان، احتمالاً در نیمه دوم مرداد برگزار خواهد شد.

دورکاری طبق مصوبه سال ۸۹ همچنان برقرار است

علاالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به استمرار اجرای مصوبه مربوط به دورکاری، اظهار کرد: مصوبه سال ۱۳۸۹ درباره دورکاری همچنان پابرجاست و در حال حاضر با توجه به شرایط عادی کشور، ارائه خدمات مانند گذشته در جریان است.

رفیع‌زاده همچنین تأکید کرد: دور کاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

درباره قیمت بنزین و تعیین سهمیه، کار کارشناسی انجام گرفته؛ اما هیچ‌مصوبه‌ای در دولت تاکنون با موضوع بنزین نداشته‌ایم

آیت‌الله جوادی آملی: اگر میان دولت و ملت شکاف ایجاد شود، اساس نظام آسیب می‌بیند

ویدیو؛ واکنش وزیر ارشاد به ماجرای بازداشت پژمان جمشیدی

شاخص بازار بورس؛ چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴

واکنش وزیر کشور به برخی اخبار مبنی بربازگشت گشت‌های ارشاد

احتمال وزش باد شدید و احتمال طوفان گرد و خاک در تهران

سارکوزی در زندان تهدید به مرگ شد

تعرفه پیامک و مکالمه تلفن همراه تغییر کرد

معاون ترامپ پس از دیدار با نتانیاهو: بازسازی غزه آسان نخواهد بود

چراغ سبز وزارت کار به جذب دوباره اتباع خارجی؟

طرح جدید مجلس و چند امتیاز ویژه به اتباع افغانی؛ از ازدواج با زن ایرانی تا خرید ملک

در خون صابر کاظمی ماده ممنوعه‌ نبود | جابه‌جایی بر حسب شرایط و فقط با تایید پزشکان انجام می‌شود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴

قیمت جدید گندم بالاخره به طور رسمی اعلام شد +سند

پیشنهاد سردبیر
زندگی